Byens Bogholder   Regnskab Online   Regnskab Login   Priser Online   Ticifay   Kontakt Ticifay   
Byens Bogholder

 
Ticifay - Byens Bogholder Onlinesystemer
Det går meget hurtigt med at blive tynget af de administrative byrder, det er at drive et mindre firma. Med tiden vil det efterlade dig med mindre og mindre tid til det egentlige formål; at drive og udvikle din virksomhed.
 
Vi kan overtage alt det beskæmmende gennem vor business online service model, så du stadig vil have fuld kontrol.
Kort fortalt.
Den daglige bogføring inklusive rapporter, indberetning af moms og afstemning af bank med meget mere. Hvis du har dit eget regnskabssystem, kan vi tilbyde bogføring, med alt hvad det medfører.
Det hele fra kr. 1.000,00 pr. måned. Kontakt bogholderen.
Vi servicerer mindre og mellemstore virksomheder, daginstitutioner og organisationer, foreninger og andre, som kan se fordelene ved, ikke at behøve at investere tid og penge i at udvikle egne regnskabssystemer. Her har du fra starten alt, hvad der er nødvendigt i en regnskabsfunktion.

Regnskab og bogføring online føres i Microsoft Dynamics C5 2012 tilpasset din virksomhed eller institution. Gennem vor SQL-server med en 100 M-bit fiberforbindelse er du sikret en høj ydeevne med en hurtig og nem arbejdsproces. Vore systemer serviceres dagligt og programfladen opdateres jævnligt med de sidst udviklede teknikker.

Du opnår et fuldt opdateret regnskab lige til at gå til, sikkerheden i den daglige backup på externt medie, og du vil altid have en bogholdervikar ved hånden.

Her kan du se nogle af de mange muligheder, vi tilbyder som integrerede dele af vort Regnskab Online.