Byens Bogholder   Regnskab Online   Regnskab Login   Priser Online   Ticifay   Kontakt Ticifay   
Onlinepriser

Ticifay's prispolitik.
BYENS BOGHOLDER ONLINE:
Grundlicensen til Microsoft er en forudsætning for regnskabet, samt de enkelte moduler, som du med tiden kan få behov for. Du har enten selv tidligere købt licensen, eller du kan købe den gennem os til markedsprisen, som vi ikke har nogen indvirkning på. Derudover er nedenstående priser vejledende.
Grundpriser
Tilmelding og oprettelse af dit regnskab i Ticifay's onlinesystem indeholdende et færdigt regnskab med budgetmuligheder. Etableringsprisen er pr. regnskabsoprettelse kr. 995,00.
 
Den månedlige faste tilslutningspris for
C5 Cloud Server og SQL terminaladgang kr. 498,00
Dette inkluderer opdateringer til den nyeste version, sikkerhedsbackup, hotlineservice og adgang til dit regnskab, hvor som helst du har brug for det - på kontoret, hjemme, i sommerhuset m.m.m., samt sammenhæng mellem andre Microsoftprodukter og MBS C5.

Tilslutning af debitorsystemet med ordre og fakturering i MS Word og OIOXML-format med forsendelser gennem VANS, samt filoverførsler fra banken gennem FIK-betalinger kr. 145,00 pr. måned.

Tilslutning af kreditorsystemet med betalinger og modtagelse af OIOXML-fakturaer og filoverførsler/betalinger til banken kr. 105,00 pr. måned.


Hvis du har behov for 8 timers daglig regnskabstilslutning, må du dog være forberedt på en mindre forbrugsafgift. Dette afhænger udelukkende af datamængden i transmissionerne.
Behovsanalyse
Vi har her givet de grundlæggende driftspriser. Vi står gerne til rådighed med en analyse af dit regnsskabsbehov og et tilbud for de ønsker, du måtte have, til det dit regnskab skal kunne. Vi foretager i fællesskab en vurdering af, hvordan du kan implementere en trinvis udvikling, så du selv føler, du er på højde med situationen.
Yderligere samtidige tilslutninger og dermed forbundet forbrug af systemerne gives en fast pris. Du bliver derfor ikke belastet af store ekstraomkostninger ved udvidelser.
Ved flere samtidige adgange til dit regnskab kan oprettelses- og tilslutningsprisen forhandles.Det afhænger dog af antallet af CVR-numre eller afdelinger, som skal have adgang. Har du flere forretninger på forskellige lokationer eller drejer det sig om en interesseorganisation for flere institutioner eller afdelinger. Lad os høre fra Jer, og vi vil udfærdige et samlet tilbud.
Engelsksprogede regnskaber
Onlinepriser i samarbejde med vor engelske partner Enlink.uk er de samme, som for danske regnskaber, men kan afregnes efter ønske i pund, euro eller anden valuta alt efter, hvor den udenlandske virksomhed er registreret, uden ekstra online omkostninger.

Engelsksprogede kontoplaner kan købes separat og leveres i forskellige formater til kr. 200,00 pr. stk.