Byens Bogholder   Regnskab Online   Regnskab Login   Priser Online   Ticifay   Kontakt Ticifay   
Regnskab Online - Krav - Login - Nyheder

Microsoft C5 regnskab online med elektronisk debitor- og kreditorstyring og e-faktura, EAN forsendelser gennem OIO-XML fakturering. Enkel økonomistyring med de mange muligheder. Læg dit regnskab online og opnå den sikkerhed, det er, altid at have sit regnskab ved hånden uden at skulle tænke på opsætning og backup. Bogfør selv, eller outsource dit regnskab til os. Læs mere om mulighederne på Regnskab Online.

Systemkrav
Med en tilslutningsaftale med Ticifay - Byens Bogholder's onlineservice er den svære etableringsproces overstået. En kort personlig introduktion og vejledning, en PC med netforbindelse og den økonomiske kontrol og oversigt er på vej.

Nethastigheden kan begrænses af en mindre forbindelse, som alt andet, der er netbaseret. Forbindelsen skal etableres gennem Internet Explorer.

Udskrifter fra regnskabet kræver en kompatibel HP/Compaq laserprinter.
Ved tilslutning af AMC-Banking med filoverførsler mellem kreditorbetalinger, debitorudligninger og banken, kræves der en erhvervsaftale med banken fx Business Online, Unisys eller tilsvarende afhængigt af pengeinstitut.
Vi konverterer dit nuværende regnskab, så du ikke mister data fra tidligere år. Hvis du i forvejen arbejder i Microsoft C5, Navision eller Concorde, er det lige til, men for andre regnskabssystemer vil vi give dig et konkret tilbud.
Regnskabsadgang
Du kan her få fuld adgang til dit regnskab i henhold til din aftale med Ticifay - Byens Bogholder.
Start dit regnskab
 
OBS! Første gang du logger på, skal du godkende en remote desktop activex control. Du skal tillade pop-up vinduet og køre installationsprogrammet som fremkommer.
Hvis der er noget, som ikke fungerer efter hensigten, eller du har problemer med at komme på, skal du kontakte Torben på tlf. 24 23 61 90.

Vi yder gratis onlinehjælp i forbindelse med systemproblemer og adgang.

Ved regnskabsmæssige problemområder beregner vi os et honorar.
Adgang til det engelsksprogede regnskab: UK access 
Nyheder fra Ticifay
Microsoft Dynamics C5 2008
Opdateringen er nu gennemført, og du kan gå ind på dit regnskab og anvende alle funktionerne efter aftale.

Hvis du skulle finde nogle uopdagede problemer, når du logger på, skal du kontakte mig med det samme, så de kan blive løst omgående.
Hilsen Torben Thunn
Behandling af EAN OIOXML
Vi er nu i stand til at modtage, generere og sende EAN-fakturaer i OIOXML-format, samt behandle de modtagne fakturaer i regnskabet til stor glæde for alle.

EfakPrint er blevet en integreret del af C5, hvor de både bliver bogført, betalt og arkiveret således, at man på et senere tidspunkt kan hente dem frem i elektronisk format flere steder i regnskabet til fordel for både institution og revisor. Bilagsmapperne bliver mærkbart tyndere.