Byens Bogholder   Regnskab Online   Regnskab Login   Priser Online   Ticifay   Kontakt Ticifay   
Regnskab Online

Regnskab online og elektronisk fakturering
Regnskab i MBS C5 - Online.
Ticifay - Byens Bogholder tilbyder regnskabsservice til enkeltmandsfirmaer, mindre og mellemstore virksomheder, håndværksmestre, forretninger, institutioner, organisationer med flere, som har behov for et regnskab uden større investeringer og uddannelse. Er du nystartet, er det her et godt sted at starte. Bliv koblet op hos os, og få dit eget regnskab online.Logon
MBS C5
Grundlæggende regnskab
Den daglige bogføring med regnskabsopstilling og budgetopsætning i en overskuelig kontoplan. Du har altid check på dine kasse- og banksaldi, momsopgørelser og det øjeblikkelige overskud i din virksomhed. Periode- og årsregnskaberne er klar til revision når det ønskes.

Lønsystem
Løn, skat, ATP, ferie, pension og alle de andre bidrag kan betales rettidigt, når det bliver styret gennem regnskabet. Du får her det fulde overblik over, hvordan situationen ser ud. Tidsskemaet er vigtigt.Debitor- og Kreditorstyring
Kør dine ordre og fakturaer direkte i regnskabet, hvor du kan se dit tilgodehavende og gennem FIK kan automatisere udligningen direkte gennem banken. Betal dine leverandører til tiden og kend dit likviditetsflow på forhånd. Gennem AMC banksystemet er overførsler til pengeinstituttet en smal sag.

PBS Betalingssystem
Faste tidsfastsatte opkrævninger til dine kunder kan med fordel administreres gennem PBS Betalingssystem, opsat gennem dit regnskab, og over den sikre ftp-linie til PBS. Denne elektroniske løsning sikre et konstant og enkelt flow i din hverdags forretning.

Lagerstyring
Varegrupper, prislister, beholdninger m.m.m. ligger sammensat i systemet. Vid hvornår du skal bestille nye varer og få dem placeret under den rigtige leverandør. Kend din leverandørs prislister gennem elektronisk importering til regnskabet. Opret lageret til dine behov.


Webshop
Sælg dine produkter direkte over Internettet. Webshoppenprocessen holder rede på kunderne og varerne. Du kan aflæse handelen direkte i dit regnskab. Vi står for regnskabsdelen, og i samarbejde står Vestnet for web-delen.


C5 Live Demo
Vor softwareleverandør er Jara IT, som står for de tekniske og programmeringsmæssige detaljer bag vort regnskab. Dette garanterer en høj kvalitativ standard og en professionel tilgang til C5-systemerne. Gå ind og se prøveregnskabet, og få en fornemmelse af, hvordan en del af systemet fungerer på C5 Live Demo.

Hvis du er interesseret i at se regnskabet i en engelsk version, skal du kontakte os for en demonstration.
Onlineregnskab
Online-regnskab med budget, elektronisk behandling af fakturaer og bogføring, e-faktura, EAN OIOXML-faturering, elektronisk bankbehandling, leverandør- og kundestyring, Det er bare nogle af nøgleordene hos Ticifay - Byens Bogholder.   Elektronisk fakturering er fremtiden. Tilmeld dig nu og vær klar i morgen.
Gør som os, brug din tid til det, du er bedst til