Byens Bogholder   Regnskab Online   Regnskab Login   Priser Online   Ticifay   Kontakt Ticifay   
Ticifay

Holdbare og sikre løsninger
Ticifay - Byens Bogholder tilbyder bogførings- og regnskabsløsninger til mindre og mellemstore private virksomheder, offentlige, halvoffentlige og selvejende institutioner og organisationer. Vi tilbyder økonomistyring af enkeltstående projekter af begrænset varighed, hvor en nyinvestering i et regnskabssystem ikke vil være rentabel. Vi stiller vor server med bogføring og økonomistyring til rådighed for gør det selv regnskab, eller med os som regnskabfører.

Vi har mange års erfaring i regnskabsføring på de nævnte områder, og har nu opgraderet med et bredt onlinesystem, så regnskab kan laves hvor som helst.

Vort idégrundlag er bygget op efter nedenstående karakteristika.
Logo og astrologi
Vort logo er en sammensætning af 2 astrologiske tegn.
Jupiter som betyder overskud og succes, udvidelse og udvikling, vi ser nye muligheder for vækst og udvikling, sørger for at tingene vokser og ekspandere, udvidelse af ressourcer – optimisme. Vi har høje idealer og visioner. Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger.
Saturn som betyder erfaring, indsigt, viden, bæredygtighed i økonomi. Grundighed, livserfaring, knowhow. Sikre en optimal, sikker og målbevidst planlægning, bliver udført på en ansvarlig måde. Høj faglig ekspertise og grundighed. Gennemtænkte og gennembearbejdede løsninger. Levering til tiden med stor ansvarlighed. Saturn er stabilitet og struktur.
Vi sikre kvalitet og udvikling
Vi sikre en ansvarlig planlægning og udførelse på et solidt fundament – med gennemtænkte og gennembearbejdet løsninger, som giver målrettet vækst og udvikling på et højt fagligt niveau.
Vi er hele tiden opdateret og videreudvikler metoder, som giver større overblik og forståelse af regnskabet.
Vejen til succes hviler på et solidt grundlag, erhvervet gennem mange års erfaring og udførelse.

Succes gennem sikker planlægning, gennemtænkt og med nye metoder, let at overskue. Vi tænker i nye baner, finder nye og anderledes metoder til løsninger. Vi udvikler nye metoder, tænker nyt - tænker stort. Vi har visioner og ideer.

Ansvarlig planlægning er vejen til succes.